Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Cengiz Ünder'in sakatlık sonrası dönüşü bekleniyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 14:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Futbolcular, öncelikle salonda yapılan çalışmalarla güç depoladı. Daha sonra futbolcular saha çalışmalarını yapmak için her birlikte sahaya doğru yürüdüler. Koşu, koordinasyon ve çabukluk hareketlerinin devamında 2 gruba ayrılarak, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı. Sarı-Lacivertli ekibin kalecileri de saha içerisinde antrenörler eşliğinde çalışmalarını yaptılar.

Antalyaspor maçının henüz ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Cengiz Ünder, bir süredir sahalardan uzaktı. Cengiz, ilk olarak çalışmalarına salonda başlarken daha sonra takımla birlikte sahaya çıktı. İsmail Kartal'ın büyük bir dikkatle izlediği yıldız oyuncu, yapılan idmanda oldukça eforlu görüntüsüyle dikkat çekti. Cengiz, saha içerisindeki topla yapılan çalışmaların da hepsinde yer aldı. Çalışmalardaki isteği gözlerden kaçmayan Milli oyuncu, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdü. İsmail Kartal'ın, dönüşünü sabırsızlıkla beklediği yıldız oyuncusuna Milli aranın ardından oynanacak ilk maçta görev vermesi bekleniyor. Cengiz'in sonradan oyuna dahil olma ihtimali yüksek.