Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Dinamo Zagreb Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb ile oynayacağı maça hazırlıklarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 23.09.2025 16:30
Güncelleme Tarihi: 23.09.2025 16:30

Fenerbahçe Dinamo Zagreb Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb Maçına Hazır

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman Detayları

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık oldu. Isınma hareketleri ile başlayan idman, pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın daha sonra basına kapalı bölümünde ise maç taktiği üzerinde çalışıldığı bilgisi verildi.

Sakatlar ve Bireysel Çalışmalar

İdmanda bireysel olarak çalışan Edson Alvarez ile birlikte sakatlıkları nedeniyle Jhon Duran ve Mert Hakan Yandaş yer almadı.

Ali Koç'un Veda Konuşması

Öte yandan, hafta sonu düzenlenen olağanüstü genel kurulda başkanlık seçiminde kaybeden Ali Koç, antrenman öncesi sarı-lacivertli futbolcular ile bir araya gelerek veda konuşması yaptı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e konuk...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde tamamladı. Antrenmana, Yusuf en-Nesiri (solda) Fred (sol 3), Anderson Talisca (sağ 3) ve Cenk Tosun (sağda) da katıldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e konuk...