Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Haji Wright'ı transfer etmek için girişimde bulundu

Antalyaspor'un 9 milyon euroya Coventry City'ye sattığı Haji Wright için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Michy Batshuayi ile vedalaşması durumunda Haji Wright'ı kadrosuna katmayı düşündüğü öne sürüldü. Coventry City Teknik Direktörü Mark Robins, Haji Wright-Fenerbahçe haberleri sorulduğunda net bir şekilde yalanladı. Haji Wright bu sezon Coventry City ile Championship'te çıktığı 13 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Michy Batshuayi'nin sarı-lacivertli kulüpte geleceği belli oldu. Yıldız oyuncuya, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'in talip olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin Batshuayi için Nottingham Forest'ten 10 milyon Euro talep ettiği belirtildi. Fransız ekibi Lens'in de Michy Batshuayi ile yakından ilgilendiği kaydedildi. Belçikalı oyuncunun ise ilk tercihinin Nottingham Forest olduğu ve Premier Lig'de tekrar oynamak istediği biliniyor. Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıktı. Belçikalı oyuncu, b

Yayın Tarihi: 30.10.2023 13:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Haji Wright'ı transfer etmek için girişimde bulundu

Antalyaspor'un 9 milyon euroya Coventry City'ye sattığı Haji Wright için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Michy Batshuayi ile vedalaşması durumunda Haji Wright'ı kadrosuna katmayı düşündüğü öne sürüldü.

Coventry City Teknik Direktörü Mark Robins, Haji Wright-Fenerbahçe haberleri sorulduğunda net bir şekilde yalanladı.

HAJI WRIGHT'IN SEZON KARNESİ

Haji Wright bu sezon Coventry City ile Championship'te çıktığı 13 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

25 yaşındaki ABD'li forvet, yeni sezon öncesi Coventry City ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Michy Batshuayi, Premier Lig'e dönüyor

Fenerbahçe'nin Belçikalı santraforu Michy Batshuayi'nin sarı-lacivertli kulüpte geleceği belli oldu. Yıldız oyuncuya, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'in talip olduğu kaydedildi.

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Batshuayi için Nottingham Forest'ten 10 milyon Euro talep ettiğini belirtti.

Fransız ekibi Lens'in de Michy Batshuayi ile yakından ilgilendiği kaydedildi. Belçikalı oyuncunun ise ilk tercihinin Nottingham Forest olduğu ve Premier Lig'de tekrar oynamak istediği biliniyor.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıktı. Belçikalı oyuncu, bu maçlarda 24 gol ve 5 asistle skora etki etti.