Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Öncesi Sakatlık Sorunları

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'de sakatlık sorunları yaşanırken, Trabzonspor ise 16 puanla 6. sırada yer alıyor. Cengiz Ünder'in ise forma giyme ihtimali düşük.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 12:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Öncesi Sakatlık Sorunları

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek

Trendyol Süper Lig'in 11. haftası dev bir maça sahne olacak. Ligde çıktığı 10 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, topladığı 30 puanla zirvede bulunuyor. Sarı-lacivertliler, sahasında Trabzonspor'u mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 11'e, toplam galibiyet serisini ise 20 maça çıkarmak istiyor. Ligde 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor ise topladığı 16 puanla 6. sırada yer alıyor.

Sakatlık Sorunları

Kritik mücadele öncesi Fenerbahçe'de sakat oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Pendikspor maçında yıldız oyuncularını sakatlığa kurban verdi. Fenerbahçe'de Fred, Becao ve Samet Akaydin, İstanbul ekibiyle oynadıkları maçta yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle maça devam edemedi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada Fred'in kasık bölgesinde 2. derece yırtık, Becao'nun ise Hamstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması tespit edildiği açıklandı. Fenerbahçe'de Fred ve Becao dışında sakatlıkları bulunan Alexander Djiku, Serdar Aziz, Luan Peres, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş da Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Cengiz Ünder'in Durumu

Sabah'ta yer alan habere göre; Eylül ayının ortasında sakatlanan Cengiz Ünder, Süper Lig'de sadece 94 dakika süre alabildi. Üst adalesinde yırtık olan deneyimli kanat oyuncusu, 90 dakika forma giyecek duruma gelirken, hocasından Trabzonspor karşılaşması için görev istedi. Kartal'ın düşüncesi ise heyecanı ve tansiyonu yüksek bu maç yerine 9 Kasım'da Konferans Ligi'nde Ludogorets ile oynayacak karşılaşmaya kadar yıldız oyuncuyu tam olarak hazır hale getirmek ve Avrupa arenasında 11'de sahaya sürmek.