Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Trabzonspor Maçında Deplasman Yasağı

Fenerbahçe Trabzonspor maçında da deplasman yasağı uygulanacak. Taraftarlar, deplasman yasağının kaldırılmasını talep ediyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 12:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Trabzonspor Maçında Deplasman Yasağı

Galatasaray Beşiktaş Maçında Deplasman Taraftarına İzin Verildi

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alacağını duyurdu. İstanbul Valiliği de deplasman takım seyircisinin maça giriş yapabileceğini açıkladı.

Deplasman Yasaklarının Geçmişi

İstanbul Valiliği, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istekleri doğrultusunda İstanbul'da kendi aralarında oynayacakları müsabakalara misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurmuştu. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasman yasağı hala devam ediyor.

Fenerbahçe Trabzonspor Maçında Deplasman Yasağı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta da deplasman yasağı uygulanacak. Trabzonspor taraftarları maçı tribünde izleyemeyecek. Taraftarlar, deplasman yasağının kaldırılmasını talep ediyor.

Taraftarların Talepleri

Taraftarlar, deplasman yasağının kaldırılmasını ve takımlarını deplasmanda destekleyebilmeyi istiyor. Geçmişte yaşanan olumlu örneklerin tekrar yaşanması ve tribünlerin birleştirici gücünün kullanılması gerektiğini belirtiyorlar.