Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Kararsızlığı: Cengiz Ünder ve Stoperde Tercih

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünde başarılı bir sezon geçirdiği belirtiliyor. Yeni transferlerin etkisiyle zirvede yer alan Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in sakatlığı ve stoper tercihindeki kararsızlıkla mücadele ediyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 09:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Kararsızlığı: Cengiz Ünder ve Stoperde Tercih

Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri Başarıya Katkı Sağlıyor

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, bu sezonun başlangıcında İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünde büyük bir çıkış yakaladı. 16 maçlık galibiyet serisi ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, yeni transferlerinin de etkisiyle zirvede yer alıyor. Bu başarıda yeni transferlerin katkısı büyük. Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden biri olan 26 yaşındaki Cengiz Ünder’in performansı dikkat çekmişti. Ancak genç yetenek, Antalyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanarak oyuna devam edemedi. Sakatlık sonrası sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edildi ve futbolcu bir süredir sahalardan uzak kaldı. Fenerbahçe’nin genç yıldızı için İsmail Kartal, flaş bir karar aldı. Kadro dışı kaldı! Fotomaç’ın haberine göre; Teknik direktör İsmail Kartal, Cengiz Ünder’i Hatayspor karşılaşmasında riske atmak istemiyor. Teknik adam, yıldız golcüyü tam hazır olduğunda kadroya alacak.

İrfan Can mı, Cengiz Ünder mi?

Süper Lig'de Hatayspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı tatlı bir sıkıntı bastı. Sakat oyuncuların takıma katılmasıyla tecrübeli çalıştırıcının eli güçlenirken, 2 bölgede kararsız kaldı. Cengiz Ünder'in sakatlığını atlatması ve idmanlarda iyi bir grafik ortaya koyması Kartal'ı kararsız bıraktı. 62 yaşındaki teknik adam, bu bölgede formda İrfan Can ile Cengiz arasında bir tercih yapmak zorunda kalacak. 15 milyon euroya Marsilya'dan alınan Cengiz Ünder, 4 maçta 1 asist katkısı sağladı. İrfan Can ise 15 maçta 7 gol atarken, 5 de asist yaptı.

Stoperde Kararsızlık

Kartal, sağ kanatta yaşadığı kararsızlığı stoperde de yaşıyor. Sakatlığını atlatan Djiku hazır durumda, Becao ile uyumu da ortada fakat Samet'in milli takımdaki performansı İsmail hocanın aklını karıştırmış durumda. Kartal, Djiku'yu riske etmek istemezse, bu kez Serdar ile Samet arasında kalıyor. Sebebi de; Serdar'ın görev aldığı maçlardaki performansı. Kartal, stoper kararını da maç günü netleştirecek.