Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ayrılığı gündemde

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması gündemde. Bruma ise Braga'da sergilediği performansla dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 09:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ayrılığı gündemde

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ayrılığı gündemde

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde bir yandan hareketli saatler yaşanıyor. Bu sezon Edin Dzeko'nun gölgesinde kalan Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması gündemde. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Belçikalı golcü ile ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıkıp, 3 gol 2 asist kaydetti.

Fenerbahçe'de yeni yapılanma

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe sezon öncesi yeni bir yapılanmaya girdi. Kanarya'da takımın başına teknik direktör İsmail Kartal gelirken sarı-lacivertlilerde pek çok yeni isim kadroya dahil oldu. Fenerbahçe'de bu doğrultuda yapılan yıldız transferleri dikkat çekti. Diğer yandan Kanarya'da takımdan ayrılan isimler de oldu. Fenerbahçe'den bir başka takıma transfer olan o futbolcu gösterdiği performansla yurt dışında gündeme oturdu. Portekiz basınından O Jogo'da yer alan ve fotomac.com.tr'den Mesut Erkam Şahin'in derlediği haberde, 28 yaşındaki Bruma'nın yeni takımı Braga'da sergilediği performansa ve oyuncunun piyasa değerindeki artışa yer verdi. Yer alan haberde Bruma'nın sezona harika bir başlangıç yaptığı ve Portekiz ekibine gelişinden bu yana değerinde ciddi bir artış olduğu vurgulandı. Fenerbahçe'de Ekim 2022 tarihinde 3,6 milyon euro değeri olan futbolcunun şimdilerde ise 6,5 milyon euro değerine ulaştığı aktarıldı. Yer alan haberde Bruma'nın Braga forması ile 21 karşılaşmada 4 gol ve 5 asistlik performans sergilediği ve futbolcunun hayalinin Portekiz'in EURO 2024 kadrosunda olmak istediği aktarıldı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler dikkatle takip ediliyor. BRUMA KİMDİR? 28 yaşındaki Bruma futbola Portekiz ekibi Sporting'in alt yapısında başladı. Ardından Sporting'in A Takımına yükselmeyi başardı. 2013 yazında ise Süper Lig devlerinden Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'dan bir dönem Gaziantepspor'a kiralanan Bruma Cimbom'un ardından sırasıyla RB Leipzig, PSV Eindhoven, Olimpiakos formalarını terletti. 2022 yaz transfer döneminde ise Fenerbahçe ile anlaştı. Fenerbahçe'nin ardından ise yaz transfer döneminde Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu sağ kanat ve on numara pozisyonlarında da görev alabiliyor. Bruma'nın çok yönlü görev alabilme özelliği dikkat çekiyor.