Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Osayi Samuel'e İngiliz Kulübünden İlgi

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel, İngiliz kulübü Crystal Palace'ın ilgisini çekiyor. Fenerbahçe'nin Osayi Samuel'e olan ilgisini değerlendirmek için sezon sonunu beklemesi bekleniyor. Osayi Samuel'in çok yönlü bir oyuncu olduğu ve Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi olduğu biliniyor. Fenerbahçe'nin bu sezon liderlik koltuğunda yer aldığı ve Avrupa'da da başarılı bir performans sergilediği belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Osayi Samuel'e İngiliz Kulübünden İlgi

Fenerbahçe'nin Osayi Samuel'e İngiliz Kulübünden İlgi

Bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunma oyuncusu Osayi Samuel, Avrupa kulüplerinin de dikkatini yavaş yavaş çekmeye başladı. Bir süredir Osayi Samuel'i yakından takip eden İngiliz kulübü Crystal Palace'ın Sarı-Lacivertli kulübe ilgi mektubu gönderdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 2021 yılının ocak ayında İngiltere'nin Queens Park Rangers takımından kadrosuna kattığı Osayi için 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Osayi'nin şimdiki piyasa değeri ise 7.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ancak yine de Fenerbahçe'nin bu rakamın çok daha üstünde bir fiyata kapıyı açacağı tahmin ediliyor. Yine gelen bilgilere göre Crystal Palace'ın sezon sonunu beklemeden ocak ayında teklifte bulunmasının bekleniyor. Ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin buna sıcak bakma olasılığı oldukça düşük. Her durumda pazarlık yapılacaksa Fener yönetimi sezon sonunu beklemek istiyor.

Osayi Samuel'in Özellikleri

25 yaşında ve 1.75 boyunda olan Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile 2025 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Crystal Palace'ın ilgisini çeken futbolcunun çok yönlü bir oyuncu olduğu biliniyor. Sağ bek, sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabilen Osayi Samuel'in kariyerinde şu ana kadar 306 maçta 22 gol atarken 29 asist yapmıştır. Ayrıca Nijerya Milli Takımı adına 4 maçta forma giymiştir.

Fenerbahçe'nin Durumu

Fenerbahçe, bu sezon Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda yer almakta ve Avrupa'da da başarılı bir performans sergilemektedir. Takımın Sırp yıldızı Dusan Tadic ise Fenerbahçe hakkında olumlu açıklamalarda bulunarak takımın iyi durumda olduğunu belirtmiştir. Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Hatayspor ile oynayacağı maça hazırlıklarını sürdürmektedir.