Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yıldız Transferleri ve Bruma'nın Performansı

Fenerbahçe yeni sezon öncesi kadrosuna yıldız isimleri dahil etti. Wilfred Ndidi ve Bruma transferleri büyük ilgi gördü. Ndidi'nin Leicester City'den ayrılması için izin çıkmadı. Bruma ise Braga'da harika bir performans sergiliyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 06:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Yıldız Transferleri ve Bruma'nın Performansı

Fenerbahçe'nin Yıldız Transferleri

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yeni sezon öncesi kadrosuna pek çok yıldız ismi dahil etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerde yapılan bu transferler büyük yankı uyandırdı. Kanarya yeni transferleriyle sezona etkili bir başlangıç yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 8'de 8 yaparken Avrupa'da da şimdiye kadar çıktığı 8 mücadeleden de galibiyetle ayrılmayı başardı. Toplamda 16 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe sezon sonu için işini şansa bırakmak istemiyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler ara transfer döneminde de kadrosuna takviyeler yapmak istiyor.

Bu anlamda Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde gündeminde yer alan isimlerden birisi de Wilfred Ndidi. Son olarak ise oyuncuyla ilgili flaş gelişmeyi İngiliz basınından PUNCH Sports Extra duyurdu. Yer alan haberde Leicester City teknik direktörü Enzo Maresca'nın Ndidi'nin devre arasında takımdan ayrılmasına izin vermediği aktarıldı. Haberde teknik adamın Ndidi dışında Kelechi Iheanecho'nun da takımdan ayrılmasına onay vermediği vurgulandı. Ayrıca haberde Nijeryalı futbolcu Ndidi için Nottingham Forest ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği belirtildi. Bu anlamda 26 yaşındaki futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

Bruma'nın Performansı

Fenerbahçe'den bir başka takıma transfer olan Bruma gösterdiği performansla yurt dışında gündeme oturdu. Portekiz basınından O Jogo, 28 yaşındaki Bruma'nın yeni takımı Braga'da sergilediği performansa ve oyuncunun piyasa değerindeki artışa yer verdi. Yer alan haberde Bruma'nın sezona harika bir başlangıç yaptığı ve Portekiz ekibine gelişinden bu yana değerinde ciddi bir artış olduğu vurgulandı. Fenerbahçe'de Ekim 2022 tarihinde 3,6 milyon euro değeri olan futbolcunun şimdilerde ise 6,5 milyon euro değerine ulaştığı aktarıldı. Yer alan haberde Bruma'nın Braga forması ile 21 karşılaşmada 4 gol ve 5 asistlik performans sergilediği ve futbolcunun hayalinin Portekiz'in EURO 2024 kadrosunda olmak istediği aktarıldı.