Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Alt Yapısında Ayrımcılık İddiaları

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray alt yapısında ayrımcılık yapıldığını iddia etti. Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın ilk 11'de oynaması için U19 takımının taktik değiştirdiği öne sürüldü. Bu iddialar sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 13:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Alt Yapısında Ayrımcılık İddiaları

Uğur Karakullukçu'nun İddiaları

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, YouTube kanalında yaptığı canlı yayında Galatasaray alt yapısında bazı oyunculara ayrımcılık yapıldığını öne sürdü. Karakullukçu, eski futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın ilk 11'de oynaması için U19 takımının taktik değiştirdiğini iddia etti. U19 takımının forvetsiz sahaya çıktığını belirten Karakullukçu, Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı U19 finalinde Hamza Akman'ın oynayabilmesi için 4-6-0 sistemiyle sahaya çıktığını ifade etti.

Ayhan Akman'ın Tepkisi

Uğur Karakullukçu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu ve Ayhan Akman'ın kendisini aramasıyla tartışma daha da büyüdü. Karakullukçu'nun altyapıda ayrıcalık olduğunu iddia etmesi ve Hamza Akman için yapılan taktik değişikliği eleştirmesi büyük tepkilere neden oldu.