Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Anıtkabir Ziyareti ve Derbi Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir ziyareti ve Beşiktaş derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, yeni neslin yüzünü güldürecek bir Galatasaray yaratma peşinde olduklarını belirtti. Ayrıca Fenerbahçe'nin TFF'ye yaptığı başvuru hakkında da konuştu.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 13:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Anıtkabir Ziyareti ve Derbi Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı kapsamında Anıtkabire düzenlenen ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

Anıtkabire ziyaretleri hakkında konuşan Özbek, Galatasaraya, Atamıza olan sevgi bu, dolayısıyla yadırgamamak lazım. Gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Yepyeni bir Galatasaraylı nesil geliyor. Biz, yeni neslin yüzünü güldürecek bir Galatasaray yaratma peşindeyiz. Buradaki kalabalık gerçekten çok güzel. Muazzam bir sevgi seli vardı dedi.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Daha sonra Beşiktaş derbisi için açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, Hedefimiz şampiyonluk. Bu akşamki maçta, çok güzel bir maç olacak. 50 bin taraftarımız olacak. Güzel bir maç olacağını bekliyorum ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇENİN AÇIKLAMASI

Son olarak Fenerbahçenin TFFye yaptığı başvuru hakkında konuşan Özbek, Bugünkü ziyaretin sebebi Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına bağlı olarak Atamızı ziyaret etmek. Bu konuyla ilgili Erden Bey bir şeyler söylerse daha güzel olur dedi.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Sarı-lacivertliler, Timurun açıklamaları sonrası Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunmuştu. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, Kulübümüz, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timurun yaptığı açıklamalar üzerine Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu ifadeleri yer almıştı.