Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Bayern Münih Maçı Öncesi Son Durum ve Gruptan Çıkma Senaryoları

Galatasaray Bayern Münih maçı öncesi son durum ve gruptan çıkma senaryoları. Sacha Boey için İngiliz takımlarının ilgisi ve yeni sözleşme görüşmeleri.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 12:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Bayern Münih Maçı Öncesi Son Durum ve Gruptan Çıkma Senaryoları

Galatasaray Bayern Münih Maçı Öncesi Son Durum ve Gruptan Çıkma Senaryoları

Galatasaray Bayern Münih maçı için nefesler tutulmuş durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesine sahne olacak zorlu karşılaşmada temsilcimiz Galatasaray, 2. galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. İşte, zorlu maç öncesi sarı kırmızılıların grubundaki son durum ve gruptan çıkma senaryoları...

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU 3. HAFTA MAÇ PROGRAMI (8 KASIM)

Bayern Münih - Galatasaray (23:00) - Exxen
Kopenhag - Manchester United (23:00) - Exxen

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

1- Bayern Münih / 9 Puan (+4 av)
2- Galatasaray / 4 Puan (-1 av)
3- Kopenhag / 1 Puan (-1 av)
4- Manchester United / 0 Puan (-2 av)

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, 4. maçlar öncesi 4 puanla 2. sırada yer alıyor. Grubundaki 4. maçta Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak sarı kırmızılıların bir gözü de Kopenhag Manchester United maçında olacak.

Galatasaray, Bayern Münih karşısında puan alamadığı takdirde Kopenhag Manchester United maçından beraberlik çıkmasını bekleyecek. Sarı kırmızılılar, söz konusu sonuçların gerçekleşmesi durumunda, 5. haftada Kopenhag ın Bayern Münih deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek ve evinde ağırlayacağı Manchester United ı mağlup etmesi halinde son maçlara bakmadan adını bir üst tura yazdıran taraf olacak.

Cimbom, Bayern Münih i deplasmanda mağlup etmesi halinde ise yine Kopenhag Manchester United maçından gelecek sonucu bekleyecek. Sarı kırmızılılar, söz konusu durum gerçekleştiği takdirde yine Manchester United karşısına, son maçlara kalmadan bir üst tura çıkma fırsatıyla çıkacak.

Galatasaray, A Grubu nda 2. olduğu takdirde son 16 turuna kalacak ve 8 grup birincisinden biriyle eşleşecek. Cimbom, 3. olması halinde ise UEFA Avrupa Ligi nde son 24 e kalacak ve bu turnuvada gruplarında 2. olan takımlardan biriyle eşleşecek.

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey İçin İngilizler Atakta

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey için İngilizler atakta. Daha önce Arsenal'in radarına giren Fransız yıldızı M. United da kadrosuna katmak istiyor. Takvim'de yer alan haberde United'ın Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettiren Boey için çalışmalara başladığı öğrenildi. United'ın G.Saray'ın önümüzdeki hafta Bayern Münih ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına temsilci göndereceği belirtildi. M.United'ın Ocak ayı transfer döneminde G.Saray'ın kapısını çalması bekleniyor. Fransız oyuncu, 2019'da Rennes'in altyapısından çıktığında piyasa değeri 250 bin Euro'ydu. Galatasaray, Temmuz 2021'de 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine kattı. Bugünkü piyasa değeri 17 milyon Euro. Takımın son iki sezondaki en istikrarlı futbolcusu Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla parmak ısırtmayı sürdürürken piyasasını da her gün arttırıyor. Bu sezon 10 Süper Lig, 3 Şampiyonlar Ligi ve 6 Şampiyonlar Ligi eleme maçında forma giyen Boey, 1 gol atarken asist üretemedi.

Boey'a Yeni Sözleşme

Yönetimi, Sacha Boey ile yeni sözleşme için masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun 400 bin Euro olan maaşını 1.4 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor.