Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Berat Özdemir'i transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde forma giyen Berat Özdemir'i kiralık olarak transfer etmek için harekete geçti. Özdemir'in transferiyle orta alanda takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, oyuncunun Suudi Arabistan'daki performansından etkilenmiş olabilir.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 12:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Berat Özdemir'i transfer etmek için harekete geçti

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag'ın bulunduğu A Grubu'nda yer alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kuraların çekilmesinin ardından gözünü Süper Lig ve transfere çeviren sarı - kırmızılılarda büyük bir transfer hareketliliği mevcut. Son olarak orta saha oyuncusu Berkan Kutlu'yu Serie A ekibi Genoa'ya kiralayan Galatasaray'ın hedefindeki isim ortaya çıktı. BERAT ÖZDEMİR GELİYOR Sports Digitale’nin haberine göre bir dönem Trabzonspor'da oynamış ve şu sıralar Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Ettifaq forması giyen Berat Özdemir, Galatasaray'a kiralık olarak gelecek. Sarı - kırmızılıların kısa süre içinde bu transfere nokta koymak istediği ve orta alanda Torreira'nın yükünü hafifletmek istediği belirtildi.

"ŞARTLARA GÖRE TEKRAR KONUŞULUR" Berat Özdemir, 6 ay önce verdiği röportajda Arabistan’da mutlu olduğunu dile getirmişti. Milli futbolcu, 'Türkiyeye döner misin?' sorusuna "Şu an dönmeyi düşünmüyorum ancak duruma ve şartlara göre tekrar konuşulur." cevabını vermişti. Al Ettifaq formasıyla toplam 31 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 1 gol kaydetti.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray transferde yerli isimlere yönelmeye başladı.

Yine ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş ise aynı isim üzerinde sarı-kırmızılılarla karşı karşıya geldi. Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ettifaq'ta forma giyen Berat Özdemir için Suudi Arabistan'dan flaş bir iddia gündeme geldi. Arap basınına göre; Beşiktaş ve Galatasaray, 25 yaşındaki orta saha Berat Özdemir için devreye girdi. Oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılabileceği ifade edilirken oyuncu için temasların yakın zamanda başlayabileceği ifade edildi.

SEZON PERFORMANSI

2021 yılında Trabzonspor'dan Al-Ettifaq'a transfer olan Berat Özdemir, Suudi ekibinde toplam 31 karşılaşmaya çıkarken 1 gollük performans sergiledi. Berat'ın sürekli oyundan alınmasına oynadığı maçlarda tepkisi olmuştu.