Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Derbi Galibiyeti İle Mutlu

Galatasaray, derbi galibiyeti ile mutlu. Kırmızı kart sonrası oyunu daha rahat geçirebileceklerini düşünüyorlar. İyi bir oyun sergilemek istediklerini belirten takım, Galatasaray için en iyi şekilde mücadele ettiklerini söylüyor. Bayern Münih maçı için analizlerini yapacaklarını ve iyi bir defans yapmanın önemini vurguluyorlar.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 22:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Derbi Galibiyeti İle Mutlu

Derbi Galibiyeti ve Kırmızı Kart

Derbi galibiyeti için mutluyuz ama kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık ev sonrasında zorlandık.

İyi Bir Oyun Sergilemek İstiyoruz

Mutluyuz ama analizini yaparak, inşallah daha iyi bir oyun sergileriz. Her maçta pozisyonum değişiyor ama bu güvenim. Okan Buruk ile iletişimimiz bu şekilde. Takım için ve kendi adıma mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım.

Galatasaray'ın Mücadelesi

Galatasaray'ın için en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Çok başarılı dönem geçiriyoruz. İnşallah böyle devam eder.

Bayern Münih Maçı Analizi

Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum ama bu sezonu analiz etmedik. Analizlerimizi yapacağız. İyi defans yapmazsanız, zor duruma sokabilirler. Manchester United maçından daha iyi oynayarak Münih'in işini zorlaştırmak ve puan toplamak istiyoruz.