Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Beşiktaş Maçı Öncesi Para Dopingi

Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesinde futbolculara ödeme yaparak motivasyonlarını yükseltti. İki aydır ödeme yapılmayan futbolcuların maaş ve prim alacakları ödenerek moral sağlandı.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 19:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Beşiktaş Maçı Öncesi Para Dopingi

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesinde para dopingi...

Yaklaşık iki aydır futbolculara ödeme yapamayan sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş derbisi öncesi maaş ve prim alacaklarını ödeyerek moral motivasyonunda bulundu. Bu durum, kritik Beşiktaş ve Bayern Münih karşılaşmaları öncesinde Florya'daki teknik heyet ve oyuncuların yüzünü güldürdü.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

İlginizi çekebilir???????? GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI VEREN KANALLAR! Zorlu derbi mücadelesinden galibiyetle ayrılmak isteyen iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Lider Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını kapatmak isteyen sarı-kırmızılılar, derbide hata yapmak istemiyor. Sarı-kırmızılı yönetim de takımın motivasyonunu yükseltmek için flaş bir hamle yaptı. Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesinde para dopingi... Yaklaşık iki aydır futbolculara ödeme yapamayan sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş derbisi öncesi maaş ve prim alacaklarını ödeyerek moral motivasyonunda bulundu. Bu durum, kritik Beşiktaş ve Bayern Münih karşılaşmaları öncesinde Florya'daki teknik heyet ve oyuncuların yüzünü güldürdü.