Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Fernando Muslera ile Sözleşme Görüşmeleri

Galatasaray'da Fernando Muslera ile sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan takım, bu sezon da iyi bir performans sergiliyor. Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve yönetimle görüşmeler devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 13:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Fernando Muslera ile Sözleşme Görüşmeleri

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve yaz transfer dönemini hızlı geçiren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı takım bu sezona da bomba gibi bir giriş yaptı. İlk hafta Kayserispor'a takılan Cimbom, 8'de 8 yaparak 25 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı. Kadrodan memnun olan teknik direktör Okan Buruk, gelecek yılların da planlamasını yapıyor. Deneyimli çalıştırıcı yoğun fikstür arasında devre arasında yapılacak takviyeleri de araştırıyor. Bu doğrultuda Cimbom'da ilk hedef ise iç transferleri kesinliğe kavuşturmak olacak.

12 yıldır G.Saray formasını giyen Fernando Muslera'nın sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Geçtiğimiz günlerde A Spor'a konuk olan G.Saray Başkan Vekili Erden Timur, Uruguaylı yıldızın sözleşmesi hakkında konuştu. Erden Timur, "Fernando Muslera ile öyle bir şey gündeme gelmedi. Futbolla ilgili planları var. Sezon sonuna doğru bakacağız. Çocukları orada okuyor, burada yaşıyor. Nando, Galatasaray'ın önemli figürü. Ayrılacaksa, kolay bir süreç değil." ifadelerini kullandı.

Fotomaç'ın haberine göre; bu sezon da başarılı bir grafik çizen 37 yaşındaki file bekçisi, bunu devam ettirirse yönetim mukavelesini uzatmak istiyor. Deneyimli eldiven, sarı-kırmızılılarda senelik 2.5 milyon Euro kazanıyor.