Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Okan Buruk ve Nelsson Arasındaki Kriz

Galatasaray'da Okan Buruk ile Nelsson arasında yaşanan kriz gün yüzüne çıktı. Danimarkalı stoper Nelsson, forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Antrenmanda Okan Buruk'a karşı soğuk tavırlar sergileyen Nelsson, tepki çekti. Galatasaray yönetimi, Nelsson'un ara transfer döneminde takımdan gönderilmesini düşünüyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 18:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Okan Buruk ve Nelsson Arasındaki Kriz

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Bayern Münih'i ağırlayacak Galatasaray'da Okan Buruk ile Nelsson arasındaki kriz gün yüzüne çıktı.

Forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Danimarkalı stoperin, kendisiyle selamlaşmaya gelen Okan Buruk'a hiç pas vermemesi tepki çekti.

TAVIRLARI OLAY OLDU Antrenman sırasında kenarda oturan Nelsson'un yanına gelen Okan Buruk, başarılı savunmacıyla tokalaştı. Bu sırada Nelsson'un Buruk'a karşı soğuk tavırları olay oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuya tepki gösterirken, zorlu bir maç öncesi bu davranışı doğru bulmadı.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE YOLLAR AYRILABİLİR Galatasaray'da Victor Nelsson'un mutsuz tavırları yönetim ve teknik ekibi bezdirdi. Danimarkalı savunmacının ara transfer döneminde takımdan gönderilmesi gündemde.Görüntü için yapılan yorumlar şöyle:

Galatasaray son olarak Süper Lig'de sahasında Beşiktaş ile kozlarını paylaştı.

Sarı-kırmızılılar bu mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılarak Bayern Münih maçı öncesi moral buldu.

İlginizi çekebilir ???? GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK!

????İşte 'nasıl izlenecek' sorusunun cevabı ???? Cimbom'da bu mücadeleye Mauro Icardi damga vurdu.

Arjantinli yıldız bu karşılaşmada 2 kez ağları sarsmayı başardı. Futbolcunun derbinin bitiş düdüğünün ardından kendini yere bırakması sarı-kırmızılı camiada büyük endişeye yol açtı. Bu anlamda Icardi'nin durumu sarı-kırmızılılarda yakından takip ediliyor.

Öte yandan Galatasaray'da kritik Bayern Münih maçı öncesi Okan Buruk'tan flaş kararlar gelmeye devam ediyor.

Teknik adamın son olarak o yıldızı derbide gösterdiği başarısız performans nedeniyle Bayern Münih maçında ilk 11'e düşünmediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılılara sezon başında büyük umutlarla transfer edilen İspanyol sol kanat Angelino derbideki performansı nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekti.

Takvim'de yer alan habere göre Okan Buruk'un futbolcuyu Bayern Münih karşısında yedek kulübesine çekmesi bekleniyor.

Cimbom sezon başında Angelino'yu Leipzig'den satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamıştı. İspanyol futbolcu Galatasaray'da 20 karşılaşmada forma giyerse opsiyon devreye girecek ve Cimbom, Alman ekibine 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

YOLLARIN AYRILMASI GÜNDEMDE

Galatasaray'da şimdiye kadar 14 resmi maçta forma giyen Angelino performansıyla hayal kırıklığına yol açtı. Futbolcu 6 karşılaşmada daha Cimbom'da forma terletirse satın alma opsiyonu devreye girecek. Bu anlamda Cimbom futbolcuya devre arasına kadar maksimum 5 maçta forma şansı verip yollarını ayırabilir.