Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Sacha Boey'e İngiliz Devinden Teklif!

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna devam eden Galatasaray'da Sacha Boey'e İngiliz devi Arsenal'den teklif geldi. Arsenal'in ocak ayında Galatasaray'a 17.5 milyon Euro teklif yapacağı belirtilirken, Galatasaray'ın bu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 14:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Sacha Boey'e İngiliz Devinden Teklif!

Hem Süper Lig hem de Avrupa'da yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Sarı kırmızılılar, galibiyet serilerine devam ederken, yıldız oyuncular da dev takımların dikkatini çekmeye devam ediyor. Gösterdiği performansla göz dolduran Sacha Boey'e Avrupa'nın ilgisi sürüyor.

İngiliz basının iddiasına göre; Bayern Münih karşılaşmasında yıldız futbolcuyu izleyen İngiliz devi, yıldız isim için teklifini hazırladı. İşte masadaki rakam ve o takım...

Sezona iyi giriş yapan Galatasaray, ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Bayern Münih'e karşı almıştı. Alman devine 3-1 kaybeden sarı-kırmızılılar, sahadan puanla ayrılamasa da özellikle 70 dakikaklık futboluyla alkış almıştı. Aslan'ın birçok yıldızı, boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi vitrininde başarılı performans sergiledi.

BAYERN MAÇINDA İZLEDİLER

Boey'in en sıkı takipçisi de İngiliz devi Arsenal. Kırmızı-beyazlıların scoutları, 23 yaşındaki futbolcuyu Bayern Münih karşılaşmasında yakından izlediler. OCAKTA KAPIYI ÇALACAKLAR footiecentral.com'un haberine göre Arsenal, ocak ayında Boey için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Haberde, Arsenal scoutlarının İstanbul'daki Galatasaray - Bayern Münih maçında Boey'i izledikleri belirtildi. Arsenal'in yaz transfer döneminden bu yana Fransız yıldızın peşinde olduğu ve Boey transferine olumlu yaklaşıldığı aktarıldı. Ayrıca Boey'in İngiltere Premier Lig forma giymek istemesi de vurgulandı.

17.5 MİLYON EURO TEKLİF EDECEKLER

Galatasaray'ın 2025 yılına kaddar sözleşmesi bulunan Boey için gelecek bu teklife sıcak bakmadığı da haberde yer aldı. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 18 karşılaşmada göre alan 23 yaşındaki sağ bek, takımına 1 gollük katkı sağladı. Sacha Boey'in güncel piyasa değeri 17 milyon Euro.