Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Marcao'nun performansı hayal kırıklığı yarattı ve piyasa değeri düştü. Sevilla'nın Marcao ile yollarını ayırması bekleniyor. Galatasaray'da ise yeni transferler ve form durumu değişikliklere yol açtı.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 13:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Dünya devine transfer olan sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, bir dakika bile forma şansı bulamadı. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızının yeni takımında gösterdiği performans Galatasaraylı taraftarlar tarafından 'onu iyi ki sattık' yorumlarına neden oldu.

Marcao'nun hayal kırıklığı yaratan performansı

Geçen sezon yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, yeni takımında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Geçen yıl yaz transfer döneminde 13 milyon euro karşılığında İspanyol dünya devi Sevilla'ya transfer olan Marcao, geçen yıl yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü hazır hale gelemedi. Geçen sezon İspanyol ekibinin forması altında sadece 11 maçta görev alan yıldız savunma oyuncusu bu sezon ise bir dakika dahi forma şansı bulamadı.

Piyasa değerindeki düşüş

İspanyol ekibinde beklenen katkıyı gösteremeyen yıldız futbolcunun piyasa değerinde ise ciddi bir düşüş yaşandı. 2022 yılının ocak ayında piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız futbolcunun bugün piyasa değeri 6 milyon euroya kadar geriledi.

Sevilla'nın Marcao ile yollarını ayırması bekleniyor

İspanyol basınında AS'ın haberine göre; İspanyol ekibinin Brezilyalı savunma oyuncusu ile kış transfer sezonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sevilla'nın Marcao'ya kulüp aradığı ileri sürüldü.

Galatasaray'da yeni transferler ve form durumu değişikliklere yol açtı

Sezon başında Victor Nelsson ile hem yeni kontrat hem de maaş iyileştirilmesi için masaya oturulmuştu. Ancak Davinson Sanchez'in gelmesi ve formayı almasından sonra Danimarkalı stoper masadan kalktı. Nelsson'un ayrılık kararının ardından Dursun Özbek ve ekibinin, performansıyla parmak ısırtan Abdülkerim Bardakcı’ya yeni sözleşme önermeye hazırlanıyor. Sezon başında 20 milyon TL kazanan milli futbolcunun önüne 30 milyonluk yeni kontrat konulacak.