Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Adrien Rabiot

Galatasaray, devre arası transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için Fransız oyuncu Adrien Rabiot'u hedefliyor. Rabiot, Juventus ile sözleşmesi bitiyor ve Galatasaray cüzi bir bonservis bedeliyle onu transfer etmek istiyor. Oyuncunun performansı da oldukça başarılı.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 16:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Adrien Rabiot

Devre arası transfer döneminde orta sahasını da güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, gözünü Fransız orta sahaya dikti.

Bayern Münih ile karşılaşacak olan Cimbom ara transfer dönemi yaklaşırken eksik olan mevkilerini doldurmak için yoğun bir çalışma içerisinde. İşte Galatasaray için transfer iddiasının detayları... Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da devre arasındaki transfer dönemi için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon üç kulvarda boy gösteren Galatasaray'da devre arası transfer harekatı resmen başladı. Hal böyleyken ise yaşanan sıcak gelişmeler futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak devre arası transfer döneminde orta sahasını da güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, gözünü Juventus'la sözleşmesi biten bir isme çevirdi. Aspor'un haberine göre; sarı-kırmızılılar Devler Ligi'nde gruptan çıkılması halinde Fransız yıldız için İtalyan ekibiyle temasa geçecek. Cimbom cüzi bir bonservis bedeliyle 28 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Bu isim Juventus'la sözleşmesi biten Adrien Rabiot... Haberde Fransız yıldızın tekrar Avrupa sahnesinde yer almak istediği belirtilirken, G.Saray'ın da bunu koz kullanacağı iddia ediliyor. Yıldız isim için özellikle Tanguy Ndombele'nin devrede olduğu kaydedildi.. Rabiot, orta sahanın merkezinde ve savunmanın önünde görev yapabiliyor. İlk profesyonel imzasını Paris Saint-Germain'de atan Adrien Rabiot, Manchester City'nin altyapısında da forma giymişti. 2012-13 sezonunu Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Rabiot, son olarak 2019-20 sezonu başında Juventus'a bedelsiz olarak transfer olmuştu. ADRIEN RABIOT'UN PERFORMANSI Fransız yıldız, geçtiğimiz sezon 48 maçta toplam 4 bin 218 dakika süre aldı. Bu sezon ise 9 maçta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.