Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçının Ardından
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe'ye karşı sahasında 4-0'lık bir mağlubiyet aldı. Maç sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, maçta yaşanan erken golün, takımın özgüveninde önemli bir düşüşe neden olduğunu dile getirdi.
Burak Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar
Yılmaz, basın toplantısında, takımın son haftalarda sergilediği oyun felsefesiyle maça başladıklarını ve küçük stratejik değişiklikler yaptıklarını belirtti. Ayrıca, sahanın her yerinde uyguladıkları birebir baskının, efor isteyen ve riskli bir oyun olduğunu ifade etti.
"Bizi bu zamana kadar bu oyunla getirdikleri için çocuklara teşekkür ederim ama 2. dakikada yediğimiz gol, özgüven olarak bizi geriye düşürdü. Fenerbahçe’nin kaliteli oyuncuları var ve onlar da cezayı kesti." diyerek, rakip takımın gücüne vurgu yaptı.
Hakem Tartışmalarına Yanıt
Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bazı hakemlerin bahis oynadığı yönündeki açıklamalarıyla ilgili bir soruya, "Bu konular üzücü. Bugün iki hakemle de bunu küçük de olsa konuşma şansımız oldu. Herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. Bizi Avrupa'da olumsuz gösteren bir durum, devletimiz gerekli işlemleri başlatmış. İnşallah futbola zarar verenler men edilir ve futbolun kalitesi yükseltilir." şeklinde yanıt verdi.
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Gaziantep Büyükşehir Stadı’nda karşılaştı. Gaziantep FK teknik direktörü Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.