
Gençlerbirliği-Fenerbahçe Maçının Ardından
Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek saha avantajını kaybettiklerini bildirdi.
İlk Yarıdaki Performans
Eroğlu, "İlk yarı oyuna hiç giremedik, coşkumuz, agresifliğimiz yoktu. Rakibin pas yapmasına izin verdik." ifadeleriyle ilk yarıdaki performanslarını eleştirdi. Takımın, bireysel hatalar nedeniyle geriye düştüğünü vurgulayan teknik direktör, "Basit bir hata sonrası gol yedik. İkinci ve üçüncü gollerde de çok basit hatalar yaptık." dedi.
Değişiklikler ve İkinci Yarı Performansı
Eroğlu, devre arasında oyuncularını uyardığını paylaşarak, "Maç kaybedebilirsin ama mücadele etmen gerekiyor." sözleriyle takımın mücadele azmini ön plana çıkardı. 3-0 geriye düştükten sonra ikinci yarıda risk aldıklarını ve hücum anlamında değişiklikler yaptıklarını aktaran Eroğlu, "Bu bölümde 8'e yakın şut girişimimiz oldu. Doğru tercihler yapsaydık skor farklı olabilirdi." diye belirtti.
Gelecek Ümitleri
Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu olduğunu ifade eden Eroğlu, milli aradan sonra sakat oyuncuların takımına döneceğini belirterek, "Bunun farkındayız. Milli ara bizim için önemli." şeklinde konuştu. Ayrıca, takıma katılacak yeni oyuncularla ilgili çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Gençlerbirliği'nde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.