Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Maç İzleme Fırsatı Sunuyor

Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunda iç saha maçlarını ücretsiz olarak izlemek isteyen şehit yakınları ve gazilere passolig şartlarını yerine getirme şartı koşuyor. Ayrıca, 1 ve 2 numaralı localar da sezon boyunca şehit yakınları ve gazilere tahsis edilecek.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 18:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gençlerbirliği, Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Maç İzleme Fırsatı Sunuyor

Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunda oynayacağı iç saha maçlarının passolig şartlarını yerine getiren şehit yakınları ve gazilere ücretsiz olduğunu açıkladı.

Başkent ekibi, ayrıca 1 ve 2 numaralı locaları da sezon boyunca şehit yakınları ve gazilere tahsis ettiğini duyurdu.

Gençlerbirliği’nin Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, kulüp olarak yaptıkları anlamlı hareketle ilgili olarak, Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz, başımızın tacıdır. Emanetimiz olan şehit yakınları ve gazilerimize gücümüz elverdiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. 2023-2024 Sezonunda passolig şartlarını yerine getiren tüm şehit yakını ve gazilerimiz, iç saha maçlarımıza ücretsiz girebilecek. Aynı zamanda 1 ve 2 numaralı localar da sezon sonuna kadar şehit yakınları ve gazilerimiz için tahsis edilecektir. Eryaman Stadyumu’na gelecek olan şehit yakınlarını ve gazilerimizi ağırlamak boynumuz borcudur ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, önümüzdeki sezon oynayacağı iç saha maçlarının şehit yakınları ve gazilere ücretsiz olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonunda iç saha maçlarının Passolig şartlarını yerine getiren şehit yakınları ve gazilere ücretsiz olduğu, ayrıca 1 ve 2 numaralı locaların da sezon boyunca şehit yakınları ve gazilere tahsis edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan de Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Emanetimiz olan şehit yakınları ve gazilerimize gücümüz elverdiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Eryaman Stadyumuna gelecek şehit yakınlarını ve gazilerimizi ağırlamak boynumuz borcudur. değerlendirmesinde bulundu.