
Hatayspor Kulübü'nde Yeni Dönem Başlıyor
Trendyol 1. Lig temsilcisi Hatayspor, başkanlık koltuğuna Ethem Çakır’ı oturtarak yeni bir sayfa açtı. EXPO Kisecik Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulla, 148 üyeden 117'sinin oyunu alarak başkanlığı kazanan Çakır, kulübün geleceği için kararlı bir şekilde çalışacaklarının sinyalini verdi.
Olağanüstü Genel Kurulda Yaşananlar
Yönetim kurulunun faaliyet ve mali raporlarının ibra edildiği kongrede, divan başkanlığını Sinan Akgöl üstlendi. Başkanlık için Ethem Çakır ve Mustafa Kemal Şaşmaz aday gösterildi. Seçim sonucunda Mustafa Kemal Şaşmaz 29 oy alırken, 2 oy ise geçersiz sayıldı.
Ethem Çakır'dan İlk Açıklamalar
Kongre sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Ethem Çakır, "Kazanan Hatayspor olmalı" diyerek kulübü daha iyi yerlere taşımak adına tüm taraflarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. Çakır, "Bu zor süreci hep birlikte atlatmak için buradayız. Tek amacımız, Hatayspor'u hak ettiği yere ulaştırmak," ifadelerini kullandı.
Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri
Çakır'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev alacak isimler ise şunlardır:
- Abdulhay Denizli
- Aydın Parlak
- Alpaslan Şahbaz
- Mustafa Sıraç
- Muhammed Köleoğlu
- Mehmet Garip Siper
- Servet Dennuraoğlu
- Kenan Bilmez
- Süleyman Kızılkaya
- Yılmaz Yağcı
- Hikmet Güzelmansur
- Garip Hatun
Yeni yönetimle birlikte Hatayspor'un daha parlak bir geleceğe adım atması bekleniyor.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Hatayspor Kulübünün başkanlığına Ethem Çakır seçildi. EXPO Kisecik Yerleşkesi'ndeki olağanüstü genel kurula katılan 148 üyeden 117'sinin oyunu alan Çakır, başkanlığa seçildi,