
Heidenheim'dan RAMS Başakşehir Maçına Hazırlık
Alman ekibi Heidenheim, UEFA Konferans Ligi 5. hafta mücadelesinde yarın RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Maç öncesinde Heidenheim Teknik Direktörü Frank Schmidt basın toplantısı düzenledi.
Maçın Önemi ve Beklentiler
Schmidt, rakiplerinin baskı altında olduğunu ve puan almak zorunda olduklarını belirtti. "Yarın heyecanlı bir maç olacak, beşinci maçımıza çıkıyoruz. Rakibimiz her şeyini sahaya koyacak; biz de elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız," dedi.
Takımın Hazırlığı
Takımının son maçlardaki performansından memnun olduğunu ifade eden Schmidt, "Goller atıyoruz, bunda sorun yok. Yarın daha ofansif bir oyun sergileyeceğiz," şeklinde konuştu. Son karşılaşmalarının zorlu geçtiğini de belirten Schmidt, başta Bayern Münih ve Leverkusen gibi güçlü rakiplerle oynadıklarını, ancak buna rağmen kendilerine güvenlerini kaybetmediklerini vurguladı.
Başakşehir Analizi
RAMS Başakşehir’i iyi analiz ettiklerini kaydeden Schmidt, "Zayıf yanlarını değerlendirmek önemli, ancak onların güçlü yönlerine odaklanmalıyız. Başakşehir'in Piatek gibi etkili bir golcüsü var. Aynı zamanda Keny de takıma önemli katkı sağlıyor," diye ekledi.
Schmidt sonunda Avrupa’da mücadele etmenin kendileri için önemli olduğunu ve her maçın değerini bildiklerini belirtti.
UEFA Konferans Ligi 5. hafta maçında yarın RAMS Başakşehir'e konuk olacak Alman ekibi Heidenheim'ım teknik direktörü Frank Schmidt, Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.
UEFA Konferans Ligi 5. hafta maçında yarın RAMS Başakşehir'e konuk olacak Alman ekibi Heidenheim'ım teknik direktörü Frank Schmidt, Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.