Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hristo Stoichkov, Louis van Gaal Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Barcelona ile 5 La Liga ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Hristo Stoichkov, Ajax'ın danışmanı Louis van Gaal hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Stoichkov, Van Gaal'ın harika bir profesyonel olduğunu ancak insan olarak sevmediğini belirtti.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 15:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hristo Stoichkov, Louis van Gaal Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Barcelona ile 5 La Liga ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Hristo Stoichkov, Ajax'ın danışmanı Louis van Gaal hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hristo Stoichkov, futbolculuk kariyeri boyunca birçok dev takımda oynadı. Bulgar eski futbolcu, Maritsa, Hebros, CSKA Sofya, Barcelona, AC Parma, Al-Nassr, Kashiwa Reysol, Chicago ve D.C. United formaları giydi.

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'e elenen Hollanda'da teknik direktör Louis van Gaal ile yollar ayrılmıştı. Van Gaal şu anda Ajax'ta danışmanlık görevi yapıyor.

Tuttosport'ta yer alan haberde Stoichkov, Louis van Gaal hakkında şu sözleri söyledi: 'Louis kim? Adını yüksek sesle söylemek bile istemiyorum. O harika bir profesyonel. Bunu kimse inkar etmiyor. Antrenman yöntemleri ve koçluk iyiydi ama insan olarak onu sevmiyorum. Ondan bahsedince aklıma hiçbir şey gelmiyor. Belki kötü görünebilirim ama onun hakkında konuşmak istemiyorum. Onun gibi birini tanımıyorum. Ben de her şeyde iyi değilim, ama bunları geliştirmeye çalışıyorum. Onun gibi olmak istemiyorum'.

Barcelona'nın eski orta saha oyuncusu daha sonra şöyle devam etti: 'Başka birinden bahsediyoruz, ondan değil. O benim hayatımda hiç kimse değil. O bir sahtekar ve yalancı. Birlikte bir dakika daha harcamak istemediğim bir yalancı. O buna değmez'.