Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İcardi Sevgisi Dur Durak Bilmiyor! O Şarkıyla Çocuklar Böyle Coştu

Bir okulda teneffüs sırasında Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısına çocukların eşlik edişi sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalan Simge'nin Aşkın Olayım şarkısı, çocukların da ilgisini çekiyor. Bir okulda çekilen görüntülerde, çok sayıda çocuğun çalan şarkıya yüksek sesle eşlik ettikleri görüldü. Kayda alınan videoda çocukların Icardi'nin gollerden sonra klasikleşen sevinci olan ellerini kulaklarına götürdüğü hareketi de taklit ettikleri görülüyor.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 22:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İcardi Sevgisi Dur Durak Bilmiyor! O Şarkıyla Çocuklar Böyle Coştu

İcardi Sevgisi Dur Durak Bilmiyor! O Şarkıyla Çocuklar Böyle Coştu

Bir okulda teneffüs sırasında Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısına çocukların eşlik edişi sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalan Simge'nin Aşkın Olayım şarkısı, çocukların da ilgisini çekiyor.

Bir okulda çekilen görüntülerde, çok sayıda çocuğun çalan şarkıya yüksek sesle eşlik ettikleri görüldü.

Kayda alınan videoda çocukların Icardi'nin gollerden sonra klasikleşen sevinci olan ellerini kulaklarına götürdüğü hareketi de taklit ettikleri görülüyor.

Galatasaray'ın Bayern Münih'e evinde 3-1 yenildiği maçın ardından dün sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Icardi, 'Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu. Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor' demişti.

Galatasaray'a geçen sene PSG'den kiralık olarak gelen Mauro Icardi, sarı kırmızılıların geçen seneki şampiyonluğunda gol ve asist katkısı ile büyük pay sahibi olmuştu. Icardi geçen sezon Süper Lig'de 24 maçta 22 gol atmış, 7 de asist yapmıştı.

Icardi, Türkiye kupasında da geçen sene 1 gol 1 asist ile oynamıştı.

Icardi içinde bulunduğumuz 2023-2024 sezonunda ise Trendyol Süper Lig'de şu ana kadarki 9 maçta 10 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Yıldız golcü, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3 gol, 1 asist yaparken, 3. maçları sona eren Şampiyonlar Ligi gruplarında ise Manchester United ve Bayern Münih'e birer gol attı.