Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki Geleceği Belli Oldu

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu. İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olurken sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü İsmail Kartal kararını verdi. Yıldız ismi kadroda tutmak isteyen İsmail Kartal, bu doğrultuda yönetime raporunu iletti. Çok yüksek bir teklif gelmemesi halinde Kahveci, gelecek sezonda da sarı-lacivertli formayı giyecek.

Yayın Tarihi: 09.07.2023 15:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki Geleceği Belli Oldu

Adı uzun süredir Hull City ile gündeme gelen İrfan Can Kahveci için karar verildi.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ İÇİN TRANSFER İDDİALARI

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde transferi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertlilere imza atarak büyük ses getirmişti. Ancak yıldız oyuncu geldiği günden bu yana inişli çıkışlı performansıyla bir türlü beklentileri karşılayamadı. Kahveci'nin bu yaz Fenerbahçe'den ayrılığı ve Hull City'e transfer iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olurken sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü İsmail Kartal kararını verdi. Yıldız ismi kadroda tutmak isteyen İsmail Kartal, bu doğrultuda yönetime raporunu iletti. Çok yüksek bir teklif gelmemesi halinde Kahveci, gelecek sezonda da sarı-lacivertli formayı giyecek.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 42 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2322 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 7 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ, ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Irfan Can Kahveci 2021 yılından Başakşehir'den Fenerbahçe'ye 7 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Hatta sarı-lacivertli kulüp İrfan Can Kahveci transferi için ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelmiş o dönemin en önemli transfer çalımına imza atmıştı. Ancak geçen sürede İrfan Can Kahveci sahada zaman zaman kaybolarak taraftarlardan tepki aldı. Teknik direktör Jorge Jesus ise Kahveci'nin sergilediği performanstan memnun kalmadığı için oyuncuyu erkenden oyundan almaya hatta ilk 11'de yer vermez olmuştu.

ISMAİL KARTAL KALMASINI İSTEDİ

Teknik direktör İsmail Kartal takımın başına geçmesinin ardından yeni sezonla ilgili planlamaları yaptı ve İrfan Can Kahveci'nin gelecek sezon takımda kalmasına karar verdi. Ancak deneyimli çalıştırıcı oyuncu için yüksek bir teklifin gelmesi durumunda ise teklifin değerlendirilmesini önerdi.

FENERBAHÇE KARNESİ

İrfan Can Kahveci bu sezon tüm kulvarlarda 42 resmi maçta sahaya çıktı. Bunların yalnızca 28'inde ilk 11'de oyuna başladı. 2322 dakika oyunda kalan milli futbolcu 7 gol, 5 asist ile skora katkı sağladı.