Kayseri'de Dragon Festivali Heyecanı Başladı
Kayseri'nin İncesu Barajı'nda düzenlenen Dragon Festivali, serüven dolu yarışlarla kapılarını açtı. İncesu Belediyesi ve Uniplay Summer Fest iş birliğiyle hayata geçirilen festival, İncesu Marina'da gerçekleştirildi.
Yarışmalar Şiddetli Rekabete Sahne Oldu
Türkiye genelinden ve Kayseri'den tanınmış kurumsal takım sporcularının katıldığı yarışta, 40 farklı takımdan yaklaşık 800 sporcu kıyasıya mücadele etti. Sporcular, 210 metrelik parkuru tamamlamak için çaba gösterdi.
Final Yarışları Yarın Düzenlenecek
Festivalin ikinci günü olan yarın, heyecan dolu "Fun" ve "Sports" kategorilerindeki eleme ve final yarışları ile sona erecek.
Kayseri'de İncesu Barajı'ndaki Dragon Festivali, seri yarışlarla başladı. Organizasyonda 40 takımdaki yaklaşık 800 sporcu, kürek çekerek 210 metrelik parkuru tamamlamak için mücadele etti.