Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocaelispor'un Göztepe Maçındaki Deplasman Yasağı İçin Girişimleri Sonuçsuz Kalıyor

Trendyol 1. Lig’de 11. hafta mücadelesinde Göztepe’ye konuk olacak olan Kocaelispor’da deplasman yasağının kaldırılması için yapılan girişimler sonuçsuz kalıyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 23:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocaelispor'un Göztepe Maçındaki Deplasman Yasağı İçin Girişimleri Sonuçsuz Kalıyor

“TÜM GÖRÜŞMELERİ YAPTIK”

Trendyol 1. Lig’de 11. hafta mücadelesinde Göztepe’ye konuk olacak olan Kocaelispor’da bu maç için konulan deplasman yasağının kaldırılması için çabalar sürüyor. Çenesuyu İlkokul ve Ortaokulu’ndaki söyleşinin ardından konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Başkan Engin Koyun, “Yasağın kalkması için gerekli tüm girişimleri yaptık. Ama istediğimiz cevabı alabileceğimizi maalesef düşünmüyorum. Sayın Valimiz, Tahir Başkanımız vekillerimiz temaslarını sürdürüyor. Ama İzmir Valiliğinden ve emniyetinden gelen raporlar bizim adımıza olumlu değil” diye konuştu. Geçen sezon temsilcimizin Bucaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Sakaryaspor ve Göztepe aleyhine yapılan kötü tezahüratların yasağın gelmesine neden olan etkenlerden birisi olduğu öğrenildi.

Geçen sene oynanan Bucaspor Kocaelispor maçını Kocaelispor maçı 1-0 skorla kaybetmiş ve iki penaltı kaçırmıştı. Kocaelispor taraftarı maçın gidişatına öfkelenmiş ve küfürlü tezahüratta bulunmuştu. Deplasman yasağının o maçta edilen küfürlü tezahüratlar nedeniyle koyulduğu öğrenildi. Diğer taraftan Kocaelispor yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un bu dakikaya kadar deplasman yasağının kaldırılması için uğraştığı fakat girişimlerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi.