Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Manchester United'da Erik ten Hag tartışması: Zidane ve Amorim alternatif isimler arasında

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği tartışma konusu oldu. Hollandalı çalıştırıcının yerine getirmeyi planladığı isimler arasında Zinedine Zidane ve Ruben Amorim bulunuyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 22:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Manchester United'da Erik ten Hag tartışması: Zidane ve Amorim alternatif isimler arasında

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği tartışma konusu oldu.

İngiliz devi olası bir teknik direktör ayrılığında Hollandalı çalıştırıcının yerine getirmeyi planladığı isimleri de belirledi. Times Spor'un haberine göre Erik Ten Hag'ın görevine son verilmesi durumunda alternatif isimler arasında Zinedine Zidane ve Ruben Amorim bulunuyor. Zidane şu anda takım çalıştırmazken Amorim ise Portekiz takımı Sporting'in başında bulunuyor.

Manchester United'ta ana gündem maddesi Erik ten Hag oldu.

Hollandalı teknik adam önderliğinde sezona korkunç bir başlangıç yapan Manchester United'ın 2 aday belirlediği ifade ediliyor. Manchester United, son olarak İngiltere Lig Kupası'nda konuk ettiği Newcastle United'a 3-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Öte yandan Manchester United, 61 yıl aradan sonra ilk kez Old Trafford'da üst üste iki maçta 3 veya daha fazla gol yiyerek mağlup oldu.

Erik ten Hag yerine iki aday var

Manchester ekibinin Hollandalı teknik adam yerine Zinedine Zidane ve Ruben Amorim isimlerini odakına aldığı yazıldı. Zinedine Zidane, son olarak Real Madrid'i çalıştırdı. 2021'den beri boşta olan Zidane, takımıyla 3 tane Şampiyonlar Ligi ve 2 tane LaLiga kazandı. Diğer aday Ruben Amorim ise henüz 38 yaşında olmasına rağmen 2020'den beri Sporting Lizbon'u çalıştırıyor. Burada Portekiz Ligi'ni kazanan Amorim, an itibariyle de sezonu yenilgisiz lider olarak götürüyor.