
Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Rekor Katılım
Ankara'da, Taha Akgül Spor Salonu'nda, 8 Eylül tarihine kadar sürecek olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası, gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.
Başkan Tanrıkulu'dan Açıklamalar
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Bahri Tanrıkulu, yaptığı konuşmada etkinliğe 75 ilden 909 kulüp ve 5 binin üzerinde sporcu katıldığını belirterek, "Rekor bir katılımla, dünyada eşi benzeri olmayan bu Minikler Türkiye Şampiyonası'nı gerçekleştiriyoruz. Bu, camiamıza getirdiğimiz ivme ve hızın bir kanıtıdır" şeklinde konuştu.
Yeni Uygulama ve Tesis Yatırımları
Tanrıkulu, ayrıca "TaekwondoPI" adlı yeni mobil uygulamanın hayata geçirildiğini ve Keçiören'de bulunan Nur Tatar Spor Salonu'nu federasyona kazandırarak tesisleşme konusunda önemli bir adım attıklarını dile getirdi.
Minik Sporcular ile Buluştular
Etkinlik kapsamında, büyükler tekvando ve para tekvando milli takımı sporcuları da minik sporcularla bir araya geldi.
Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası, rekor katılımla Ankara'da düzenleniyor. Taha Akgül Spor Salonu'nda 8 Eylül'e kadar sürecek organizasyonun açılış töreni yapıldı.