
Trabzonspor'u da çalıştırmıştı!
Yeni takımı belli oldu Mustafa Reşit Akçay'ın yeni takımı belli oldu. Bir dönem Trabzonspor'da da teknik direktörlük görevinde bulunan Mustafa Reşit Akçay'ın yeni takımı belli oldu.
Deneyimli teknik adam, 3. Lig ekibi Batman Petrolspor ile anlaşmaya vardı. 64 yaşındaki deneyimli teknik adam, son olarak 2. Lig ekibi Erokspor'da görev yapmıştı.
Mustafa Reşit Akçay, 2013-2014 sezonunda Trabzonspor'un da teknik adamlığını yapmıştı.
AKÇAY, BATMAN’DA
2. Lig’de tutunamayarak 3. Lig’e düşen Batman Petrolspor, yeniden 2. Lig için çıtayı yüksek tutuyor. TPAO devredildikten sonra hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlıların teknik direktörlüğüne ise futbolun deneyimli teknik adamı Mustafa Reşit Akçay getiriyor. Cumartesi günü Batman’a gelen ve Kulüp Başkanı Mustafa Demir ile bir araya gelen Akçay’ın kulübün yeni yapısıyla ilgili fikir görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada ise Akçay’ın Pazar günü sözleşme imzalayacağı belirtildi.