Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Premier Lig'de Liverpool ve Aston Villa galibiyetle ayrıldı

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, sahasında Nottingham Forest'ı 3-0 mağlup ederek bu sezon ligde oynadığı tüm maçları kazandı. Aston Villa ise sahasında Luton Town'u 3 golle mağlup etti. Brighton ise sahasında Fulham'la berabere kaldı. Everton ise deplasmanda West Ham United'ı 1-0 mağlup etti.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 21:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Premier Lig'de Liverpool ve Aston Villa galibiyetle ayrıldı

Liverpool ve Aston Villa galibiyetle ayrıldı

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, sahasında Nottingham Forest'ı 3-0 mağlup ederek bu sezon ligde oynadığı tüm maçları kazandı. Aston Villa ise sahasında Luton Town'u 3 golle mağlup ederken Brighton, Fulham'la 1-1 berabere kaldı. Premier Lig'in 10. haftası 4 maçla devam etti.

Liverpool çıkışını sürdürüyor

Ligde geçtiğimiz hafta derbide Everton'ı mağlup eden Liverpool, Nottingham Forest karşısında da hata yapmadı ve rakibini 3-0 mağlup etti. Jurgen Klopp'un ekibine galibiyeti getiren gollerini Diogo Jota, Darwin Nunez ve Mohamed Salah kaydetti. Liverpool bu galibiyetle puanını 23'e yükseltirken Nottingham Forest 10 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Liverpool Luton Town'a konuk olurken Nottingham Forest sahasında Aston Villa'yı ağırlayacak.

Aston Villa evinde kazandı

Nottingham Forest'ü 3-0 mağlup eden Liverpool, Premier Lig'de bu sezon oynadığı tüm iç saha maçlarını kazandı. Liverpool bu maçlarda Bournemouth, Aston Villa, West Ham, Everton ve Nottingham Forest'ü mağlup etti. Jurgen Klopp'un ekibi iç saha maçlarında 14 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. Aston Villa ise sahasında Luton Town'u 3 golle mağlup etti. İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçı 3-1 kazanan Aston Villa puanını 22'ye yükseltti. Luton Town ise 5 puanda kaldı. Premier Lig'de gelecek hafta Aston Villa deplasmanda Nottingham Forest'la karşılaşacak. Luton Town ise Liverpool'u ağırlayacak.

Brighton berabere kaldı

Brighton ise sahasında konuk ettiği Fulham'la berabere kaldı. İlk yarıda Evan Ferguson'ın golüyle öne geçen Roberto De Zerbi'nin ekibi devreyi bu skorla üstün tamamladı. Fulham, ikinci yarıda Palhinla'yla eşitliği yakalarken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı. Bu sonuçla Brighton puanını 17'ye, Fulham ise 11'e yükseltti. Ligde gelecek hafta Brighton, Everton'a konuk olurken Fulham, Manchester United'a ağırlayacak.

Everton deplasmanda kazandı

West Ham United ve Everton karşı karşıya geldi. İlk yarısını golsüz eşitlikle tamamlanan maçı ikinci yarısında bulduğu golle kazanan Everton, puanını 10'a yükseltti. West Ham United ise 14 puanda kaldı. Everton'ın golünü 51. dakikada Dominic Calvert-Lewin kaydetti. Premier Lig'de gelecek hafta West Ham United, Brentford'a konuk olacak. Everton ise sahasında Brighton'ı ağırlayacak.