Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ricciardo, Meksika Grand Prix'sinde İyi Bir Performans Sergiledi

Daniel Ricciardo, Meksika Grand Prix'sinde sıralama turlarında dördüncü olarak takımı AlphaTauri'ye bu sezonki en iyi sonucunu kazandırdı. Ricciardo'nun dönüşü ve performansı takımı için umut verici oldu.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 11:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ricciardo, Meksika Grand Prix'sinde İyi Bir Performans Sergiledi

Ricciardo'nun Meksika Grand Prix'sindeki Performansı

Ricciardo, sakatlığının ardından Amerika Birleşik Devletleri Grand Prix'sinde pek iyi bir hafta sonu geçirmese de, Meksika Grand Prix'sinde sıralama turlarında dördüncülük elde etti. Yarışın sonunda ise damalı bayrağı yedinci sırada geçti. Bu AlphaTauri'nin bu sezonki en iyi sonucuydu ve takımı şampiyona sıralamasında 10. sıradan 8. sıraya taşıdı.

Ricciardo'nun Dönüşü

Hollanda Grand Prix’sinin antrenman turlarında elini kıran Ricciardo, Ağustos ayından sonra geçtiğimiz hafta Amerika Grand Prix’si ile pistlere geri dönmüştü. Meksika Grand Prix’si antrenman seanslarında oldukça başarılı bir performans sergileyen Avustralyalı pilot, sıralama turlarının en sürpriz sonucuna ulaştı ve dördüncü oldu.

Ricciardo'nun Yorumları

Ricciardo, sıralama turlarındaki başarısının ardından, takımının performansının daha iyi olabileceğini düşündüğünü belirtti. Ancak yarışta önlerde mücadele etmek için güçlü bir araçları olduğunu da vurguladı.