
Galatasaray-Sivasspor Maçının Ardından
Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trendyol Süper Lig 34. haftasında Galatasaray ile oynanan ve 4-1 kaybedilen maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Maçın Değerlendirmesi
Çalımbay, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, takımın sahada odaklanamadığını vurguladı: "Gerçek hedefimiz bu maç değildi ancak bu kadar gol yemememiz gerekiyordu. Önümüzde 3 maç var. Bizim için en önemli olan Bodrum FK müsabakası. Kafamız o karşılaşmada. Bu maçı iyi bir şekilde geçirelim diye düşündük. Ancak maalesef maçın başında gol yedikten sonra takım dağıldı. İkinci yarıyı biraz toparladık. Bizim tek amacımız Bodrum FK müsabakası olduğu için şu an bir şey diyemiyorum. Galatasaray maçına kendimizi fazla veremedik."
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray ile Net Global Sivasspor, RAMS Park'ta karşılaştı. NET Global Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, RAMS Park'ta yapılan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.