
Sadettin Saran, Başkan Adaylığını Açıkladı
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, eylül ayında gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylığı için gerekli 500 imzayı teslim etti.
Başkan Adaylığı İçin İmza Süreci Tamamlandı
Saran, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Fenerbahçe'nin geleceği için sorumluluk aldıklarını belirtti. Kendisi, "Söz Fenerbahçe" diyerek yola çıktıklarını ifade etti.
Birlik ve İstikrar Vurgusu
Saran, camianın birliğe, değişime ve istikrara ihtiyacı olduğuna inandığını vurgulayarak, "Kalbi Fenerbahçe için atan yüzlerce kongre üyemizin desteğiyle imza prosedürümüzü tamamlamış bulunuyoruz. Kongre üyelerimizin ve taraftarlarımızın gösterdiği güven, bizim için ekstra bir motivasyon kaynağıdır. Tüm taraftarlarımıza teşekkürler, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Sözümüz ilk günden beri net: Ne sabır ne süre, Söz Fenerbahçe," dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, eylül ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adaylığı için gerekli 500 imzayı teslim etti.