Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sakaryaspor Bodrum FK maçına çıkıyor

Sakaryaspor, ligde Bodrum FK ile karşılaşacak. Tuncay Şanlı'nın takımla ilk maçı olacak. Sakaryaspor taraftarları maça davet edildi. Sakaryaspor - Bodrumspor maçında Bodrumspor 2-0 galip geldi.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 22:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sakaryaspor Bodrum FK maçına çıkıyor

Sakaryaspor Bodrum FK maçına çıkıyor

Sakaryaspor, ligde önemli bir karşılaşmaya taraftarı önünde çıkıyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan yeşil-siyahlılarda göreve getirilen Tuncay Şanlı, takımla birlikte ilk maçına bu akşam Bodrum FK maçıyla çıkacak. Genç teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sakaryaspor taraftarlarına seslendi.

Değerli Sakaryaspor taraftarları, çok kıymetli hemşerilerim; Şampiyonluk parolası ile başladığımız yolda bu akşam kritik bir müsabakaya çıkacağız. Sakaryaspor’da ilk kez forma giydiğim gün kadar heyecanlı ve gururluyum. Yeni sulanmış çimlerin yaydığı koku ve köfte ekmek dumanı beni ilk günkü gibi heyecanlandırmaya yetiyor. Eminim ki yıllar önce “Genç Tuncay” olarak forma giydiğim günlerde olduğu gibi bu akşam da takımımızın en büyük destekçisi şanlı taraftarımız olacaktır. Bu akşam tribünden gelen avaz avaz ortaların, sorumluluğu sırtlayıp 3 puanı kazanmamız baş emektarı olacağından zerre şüphem yok. “Yüreği soğuyanın, savaşı biter” demiş şair… Yüreğimizdeki fırtına ile 20.00’de Sakarya Atatürk Stadyumu’nda buluşalım! Durmaz akar bu ırmak bir ömre bedel sizinle olmak

Sakaryaspor - Bodrumspor maçı sonuçlandı

Sakaryaspor ile Bodrumspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Mehmet Ali Özer düdük çaldı. Zorlu müsabakayı 2-0 kazanan Bodrumspor 3 puanın sahibi oldu. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Rajko Rotman (K.K) ve 90+5. dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Bodrumspor bu galibiyetle puanını 10'a yükseltti. Sakaryaspor ise 5 puanda kaldı.