
Samsun'da Bilek Güreşi Gençler A Türkiye Birinciliği Müsabakaları
Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A Türkiye Birinciliği (Kız-Erkek) müsabakaları, Samsun'da start aldı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleşen bu önemli etkinlik, iki gün sürecek.
Kapsamlı Katılım
Bu seneki şampiyonaya 59 ilden toplamda 238 sporcu katılım gösteriyor. Müsabakaların ilk gününde, 16 sıklette kız ve erkek sol kol müsabakaları ile finaller düzenlenecek.
Sporcuların Mücadelesi
Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness Bilek Güreşi Samsun İl Temsilcisi Osman İnce, bu önemli organizasyonun Samsun'da gerçekleşeceğini belirterek, "Kendi il ve bölgelerinde dereceye giren sporcular kıyasıya mücadele ediyor" dedi.
Başarı Hedefleri
Şampiyonaya Rize'den katılan Faruk Emir Yanık, "Rakiplerimi yenerek finallere kaldım" diyerek başarılarını paylaştı. Bilek güreşine arkadaşının teşvikiyle başladığını ifade eden Faruk Emir, "Türkiye ikinciliğim var. Seneye Türkiye ve Dünya şampiyonluğuna hedefliyorum" şeklinde konuştu.
Ordu'dan katılan Yasemin Balcı ise 7. sınıfta başladığı bilek güreşiyle ilgili, "Üç kere Türkiye Şampiyonu'na katıldım, iki kez ikinci oldum" diyerek bunları açıkladı. "Hedefim Türkiye birincisi olmak ve Dünya Şampiyonası'na gitmek için çok çabalıyorum" ifadelerine yer verdi.
Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A Türkiye Birinciliği (Kız-Erkek) müsabakaları Samsun'da başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde iki gün sürecek Okul sporları Genç A kategorisinde gerçekleştirilen müsabakalara 59 ilden 238 sporcu katılıyor.
Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A Türkiye Birinciliği (Kız-Erkek) müsabakaları Samsun'da başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde iki gün sürecek Okul sporları Genç A kategorisinde gerçekleştirilen müsabakalara 59 ilden 238 sporcu katılıyor.