Sivasspor ve Hatayspor Arasında Beraberlik
Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında gerçekleşen karşılaşmada Özbelsan Sivasspor, Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
Ömer Ateş'in Değerlendirmesi
Karşılaşmanın ardından Sivasspor'un yardımcı antrenörü Ömer Ateş, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ateş, "Karşılaşmaya talihsiz bir gol yiyerek başladık. Takım olarak berabere kaldığımız için üzgünüz." dedi.
Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın cezalı olmasından dolayı basın toplantısına katılan Ateş, ilk yarıda etkili olamadıklarını belirtti. "O dakikada böyle bir gol beklemiyorduk. İlk yarıda baskılı oynadık ama etkili olamadık. İkinci yarıda ise oyuncularımız arasında yaptığımız görüşmelerle üretkenlik sağladık," diye ekledi.
Ateş, penaltı kaçırdıkları için üzgün olduklarını ve maçın sonucunun kendileri açısından hayal kırıklığı olduğunu ifade etti. Ayrıca bir gazetecinin, Teknik Direktör Korkmaz’ın istifası ile ilgili sorusuna da cevap vererek, "O konuyla ilgili bir şey söyleyemem, onunla alakalı bir görüşmemiz olmadı. Daha sonra değerlendirilecek bir şey ama şu anda böyle bir şey gündemde yok," şeklinde yanıt verdi.
Hatayspor Cephesinden Değerlendirme
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Hugo Almeida ise, karşılaşmanın kendileri için zorlu geçtiğini ifade etti. "Sivasspor'un evinde oynamak kolay değil, fantastik bir ortamda mücadele ettik. Biz de zor bir haftadan geçtik. Bazı oyuncularımız yanımızda yoktu," dedi.
Almeida, savaçı bir kişiliğe sahip olduğunu ve oyuncularına da her zaman bu şekilde mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. "Oyuncularım bugünkü mücadeleleriyle 2 puan kaybetmiş olsalar da benim için yeterince savaşçıydılar," diyerek, çabalarını takdir etti.
Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Özbelsan Sivasspor'da Yardımcı Antrenör Ömer Ateş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.