Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tolunay Kafkas, Ankaragücü ve Ümit Milli Takım Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden ayrılan Tolunay Kafkas, Ankaragücü süreci, Renaldo Cephas'ın transferi, A Milli Takım ve İsmail Yüksek hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Halil Dervişoğlu - Marcao olayını da paylaştı.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 12:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tolunay Kafkas, Ankaragücü ve Ümit Milli Takım Hakkında Konuştu

Tolunay Kafkas, Ankaragücü'nden Ayrılmasının Ardından Açıklamalarda Bulundu

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden ayrılan tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas suskunluğunu bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kafkas, Ankaragücü süreci hakkında olumlu düşüncelerini paylaşırken, Renaldo Cephas'ın transferi ve Ümit Milli Takım hakkında da konuştu.

'Renaldo'nun Ses Getireceğine İnanıyorum'

Ankaragücü'nden ayrıldıktan sonra Renaldo Cephas'ın transferinde başkanın danışmanı Emre Yıldız'ın etkili olduğunu belirten Kafkas, Renaldo'nun bu ligde ses getireceğine inandığını dile getirdi. Ayrıca, Renaldo'nun takımına ciddi bir bonservis ücreti kazandırabileceğini söyledi.

'A Milli Takım'daki Oyuncu Grubuna Güveniyorum'

Tolunay Kafkas, A Milli Takım'daki oyuncu grubuna güvendiğini belirtti. Alt yaş kategorilerinde yetkin hocaların önemine vurgu yaparak, kendi dönemlerinde birçok oyuncunun A Milli Takım'a geçtiğini söyledi.

'İsmail Yüksek'ten Özür Dilerim'

İsmail Yüksek'in direkt A Milli Takım'a gitmesiyle ilgili eleştirilere cevap veren Kafkas, genç oyuncunun Ümit Milli Takım'da oynamamış olmasının hocaların kötü işler yaptığı anlamına gelmediğini belirtti. Eğer hata yapmışsa İsmail Yüksek'ten ve Fenerbahçe Kulübü'nden özür dilediğini ifade etti.

'Halil Dervişoğlu - Marcao Olayı'

Kafkas, Halil Dervişoğlu - Marcao olayıyla ilgili olarak da konuştu. İngiltere ile yapılacak olan maçın iptal edilmesi sonrasında yaşanan olayda, Marcao'nun fiziki temas olmamasına rağmen vurmaya kalktığını aktaran Kafkas, maçın iptal edildiğini ve bir daha oynanmayacağını belirtti.