Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzon'da Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları Başladı

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon'da yelken yarışları başladı.

Yayın Tarihi: 18.10.2025 13:49
Güncelleme Tarihi: 18.10.2025 13:49

Trabzon'da Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları Başladı

Trabzon'da Yelken Yarışları Heyecanı

Trabzon'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları gerçekleştirildi. Türkiye Yelken Federasyonu ve Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün işbirliği ile düzenlenen bu prestijli yarışlarda, Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü, Trabzon Akçaabat Yelken Spor Kulübü, Fatih Gençlik Spor Kulübü ve Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübünden toplamda 17 sporcu yer aldı.

Yarışların Detayları

Yarışların start noktası olarak Akyazı Spor Kompleksi sahili belirlendi. Yarışlar, 2 gün sürecek olup, toplamda 6 yarış yapılması planlandı. Tüm yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri, yarın düzenlenecek olan törenle takdim edilecektir.

Organizasyondan İfadeler

Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Adil Duman, bu etkinliğin Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yükselteceğini belirtti. Sporcuların başarılarını ödüllendirmek için ise sabırsızlandıklarını ifade etti.

Trabzon'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları...

Trabzon'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları organize edildi. Türkiye Yelken Federasyonu ile Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü iş birliğince düzenlenen yarışlara, Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü, Trabzon Akçaabat Yelken Spor Kulübü, Fatih Gençlik Spor Kulübü ve Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübünden 17 sporcu katıldı.

Trabzon'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları...