
Trabzonspor 19 Yaş Altı Futbol Takımı Şampiyonluk Rüyasını Gerçekleştiremedi
Trabzonspor 19 Yaş Altı Futbol Takımı, UEFA Gençlik Ligi finalinde Barcelona'ya 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvada elde edilen başarı, takımın geleceği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Kente Dönüş Töreni
Takım, finalin ardından Trabzon Havalimanı'na döndü. Burada aileleri ve bordo-mavili taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarların destekleri takım için oldukça anlamlı oldu.
Teknik Direktör Eyüp Saka'nın Açıklamaları
Eyüp Saka, gazetecilere yaptığı açıklamada duyduğu gururu ifade etti. “Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Gönül isterdi ki kupa ile gelelim ama böyle oldu. Yine de mutluyuz.” dedi.
Takım Kaptanı Salih Malkoçoğlu'nun Düşünceleri
Takım kaptanı Salih Malkoçoğlu, finale yükselmenin büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Sonu güzel bitebilirdi fakat olmadı. Serüven... güzeldi. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kaptanlıktan ziyade takım arkadaşlığı yapmak benim için en iyisi oldu. Onlarla beraber bu serüvende olmak gurur verici.” şeklinde konuştu.
Salih, taraftarların kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve yanlarında durduğu için onlara teşekkür etti.
UEFA Gençlik Ligi finalinde Barcelona'ya 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor 19 Yaş Altı Futbol Takımı, kente döndü. Bordo-mavili takımın kaptanı Salih Malkoçoğlu, finale kadar yükselmenin büyük başarı olduğunu belirtti.
UEFA Gençlik Ligi finalinde Barcelona'ya 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor 19 Yaş Altı Futbol Takımı, kente döndü. Bordo-mavili takımın kaptanı Salih Malkoçoğlu, finale kadar yükselmenin büyük başarı olduğunu belirtti.