Oulai'nın Şampiyonluk İsteği
Trabzonspor'un genç oyuncusu Christ Oulai, bordo-mavili ekiple şampiyonluk yaşama arzusunu dile getirdi. 19 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, Trabzonspor Dergisi'nde yaptığı açıklamada, "Bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel şey şampiyonluk. Daha önce yaşamadım, Trabzonspor ile yaşamak istiyorum." ifadesini kullandı.
Sakatlık Korkusu ve Gelişme Alanları
Oulai, futbol kariyerinde en olumsuz durumun sakatlık olduğunu vurgulayarak, bu konuda dikkatli davrandığını belirtti. Dripling yeteneği, agresifliği ve baskı altından rahat çıkabilme özelliğiyle tanınan oyuncu, maç içinde enerjisini çabuk tüketme sorunu üzerinde çalıştığını kaydetti.
Fenerbahçe Maçı Üzüntüsü
Oulai, Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve forma giymediği maçı "en çok üzüldüğü karşılaşma" olarak tanımladı. Karşılaşma sonrasında hakem kararlarına dair,"Kararlara inanamadım. Hakem açıkça rakibi korudu." yorumunu yaptı.
Trabzonspor'da ilk olarak geçen hafta Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük karşılaşmasında forma giyen Christ Oulai, bordo-mavili takımla şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Bordo-mavili takımın 19 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncusu, Trabzonspor Dergisi'nde soru-cevap bölümünün konuğu oldu.