Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkiye-Gürcistan Maçına Hazırlıklar Son Sürat Devam Ediyor

Gürcistan Teknik Direktörü Sagnol, Türkiye ile önemli bir maça hazır olduklarını vurguladı.

Yayın Tarihi: 13.10.2025 22:56
Güncelleme Tarihi: 13.10.2025 22:56

Türkiye-Gürcistan Maçına Hazırlıklar Son Sürat Devam Ediyor

Türkiye-Gürcistan Maçına Doğru

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda mücadele eden Gürcistan Milli Takımı, Türkiye ile oynayacağı karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Willy Sagnol, takımının hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.

Willy Sagnol'dan Önemli Açıklamalar

Kocaeli Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Sagnol, başlangıçta kötü bir performans sergilediklerini ancak ilerleyen süreçte daha iyi bir noktaya ulaştıklarını ifade etti. "Yarın büyük bir maç olacak ve büyük bir başarı elde edeceğiz" dedi.

Galibiyet İçin Ümitli

Sagnol, "Futbol tarihimizde neler yaşandığını biliyoruz. Biz hayal etmiyoruz. Amacımız ve beklentimiz büyüktür ve yarın bunu kanıtlayacağız" şeklinde konuştu. Ayrıca, Gürcistan'ın Türkiye'ye karşı daha önce resmi maçlarda galibiyeti olmadığını hatırlatan bir gazetecinin sorusu üzerine, "Hayatta her şeyin bir ilki vardır. Neden olmasın, sürpriz bir sonuç elde edebiliriz" dedi.

Anzor Mekvabishvili'nin İfadeleri

Gürcü futbolcu Anzor Mekvabishvili de Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Bu önemli maç için ciddi hazırlıklar yapıyoruz. Galibiyet için elimizden gelenin en iyisini göstereceğiz" dedi.

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı konuk edecek A Milli...

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı konuk edecek A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella (fotoğrafta) ile Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, maçın yapılacağı Kocaeli Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı konuk edecek A Milli...