Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uğurcan Çakır: Fenerbahçe maçına motivasyonumuz çok yüksek

Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'un deneyimli eldiveni Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uğurcan Çakır'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Hem Milli Takım dönemim hem de son 4-5 haftalık performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. İyi bir takıma ve hocaya sahibiz, İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Saha dışından çok saha içinde kalmaya çalışıyoruz camia olarak. Kimin ne paylaştığının önemi yok. Maç oynanacak ve sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Biz Trabzonspor'uz ve çok çalışıyoruz.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 12:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Uğurcan Çakır: Fenerbahçe maçına motivasyonumuz çok yüksek

Uğurcan Çakır: Fenerbahçe maçına motivasyonumuz çok yüksek

Uğurcan Çakır, bordo-mavili takımın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Hafta sonu Trendyol Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır, "Sezon başında istediklerimi yapamadım. Sonrasında toparlanmaya başladım. Kazanmak daha önemli. İnşallah güzel bir maç olur. Büyük maçların konsantrasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım, elimizden geleni yapacağız. İyi bir hocaya sahibiz. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız." dedi.

Uğurcan Çakır sözlerini şöyle tamamladı, "Önümüzde 30 haftalık bir süreç var. Hocanın istediklerini biliyoruz. Saha içindeki arkadaşlarımızı güçlendirip hocamızın taktiklerine sadık kalırsak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Futbolda uyum sağlamak kolay olmuyor. Arkadaşın için mücadele edersen uyumu daha kolay yakalıyorsun. Bu seneki kadronun geçen seneye göre daha iyi insanlardan oluştuğunu düşünüyorum. Daha iyi bir arkadaşlık ve takımdayızlık var. Sonuçlara yansıtmamız gerekiyor."