
Uluslararası Meriç Kürek Yarışları'na Doğru
Meriç Nehri'nde gerçekleşecek olan Uluslararası Meriç Kürek Yarışları, madalya kazanmak için mücadele edecek sporcuların son antrenmanlarına sahne oldu. Organizasyon, yarın eleme yarışlarıyla başlayarak cumartesi ve pazar günleri farklı kategorilerde final yarışmaları ile devam edecek.
Yoğun Hazırlık Dönemi
Yaklaşık 300 sporcunun katılım göstereceği turnuvanın öncesinde, TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Antrenörü Doruk Girişmen, sporcularının intensif bir şekilde hazırlandığını belirtti. Girişmen, “Ev sahibi avantajını kullanmak istiyoruz. Kulüp olarak 10 sporcumuz yarışacak. Parkuru iyi biliyoruz ve madalya hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
Sporcuların Hedefleri
TED Edirne Koleji'nden sporcusu Orhan Kağan Baran, parkuru iyi tanıdıklarını ve madalya kazanmayı hedeflediklerini ifade etti. Baran, “Uzun zamandır Meriç'te antrenman yapıyoruz. Heyecanlıyım ama ekip arkadaşlarımla birlikte madalya kazanmayı umuyoruz.” dedi.
Aynı kulüpten Hüseyin Altay, günde 3 antrenman yaparak turnuvaya hazırlandıklarını söyledi. Beşiktaş'tan katılan Emir Çelik ise, Meriç Nehri'nin kürek sporu için oldukça uygun olduğunu ve bu yarışta birinci olmayı hedeflediğini belirtti. “Parkura alışma antrenmanı yaptık. İkinci yarışım olacak, hedefim birinci olabilmek.” ifadeleriyle görüşlerini paylaştı.
Meriç Nehri Parkuru'nda düzenlenecek Uluslararası Meriç Kürek Yarışları'nda madalya mücadelesi verecek sporcular, nehirde antrenman yaptı. Organizasyonda kürek çekecek yaklaşık 300 sporcu, turnuva öncesi antrenmana çıktı.
Meriç Nehri Parkuru'nda düzenlenecek Uluslararası Meriç Kürek Yarışları'nda madalya mücadelesi verecek sporcular, nehirde antrenman yaptı. Organizasyonda kürek çekecek yaklaşık 300 sporcu, turnuva öncesi antrenmana çıktı.