
Gençlerbirliği'nde Yeni Dönem Başlıyor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni isimleri Henry Onyekuru ve Dimitrios Goutas ile güçleniyor. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında, iki yeni transfer, takımın hedefleri ve kendi durumları hakkında açıklamalarda bulundu.
Onyekuru: "Dönüş Zamanı"
Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, Gençlerbirliği'ne transfer sürecini yakın arkadaşı Peter Etebo ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun etkisiyle değerlendirdi. Onyekuru, "Etebo'dan dolayı geçen seneden beri Gençlerbirliği'ni takip ediyorum. Takımın oyun stilini beğeniyorum, özellikle yeni teknik direktörle birlikte farklı bir formasyonla oynamaya başladık. Ben de yeni bir kulüpte olmak istiyorum," dedi.
Onyekuru, sağladığı fiziki durum ile ilgili olarak da, "Fiziksel olarak şu anda yüzde 70'im. Tam performansımı göstermem için en fazla 2 haftaya ihtiyacım var," dedi. Ayrıca, tarihi Galatasaray'la ilgili de, "Ben şu an Gençlerbirliği’nin bir üyesiyim ve takımımın kazanması için elimden geleni yapacağım," şeklinde konuştu.
Goutas: "Defansın Önemi"
Yunan stoper Dimitrios Goutas, Gençlerbirliği'nde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Takımın savunmaya öncelik vermesinin, başarı için kritik bir adım olduğunu vurguladı: "Gol yememek, gol atma şansınızın artmasını sağlar. Defansı sağlam tutmak çok önemli,” dedi.
31 yaşındaki futbolcu, asıl pozisyonu sağ stoper olduğunu fakat gerektiğinde sol stoper de oynayabileceğini belirtirken, takım arkadaşlarının kendisine cömertçe destek verdiğini de ekledi. "Burada sıcak bir karşılama aldım ve bu ortamda başarılı olacağımıza inanıyorum," diyerek sözlerini tamamladı.
Trendyol Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin yeni transferi Henry Onyekuru, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin yeni transferi Henry Onyekuru, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.