Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

30 Yaşındaki Ruth Floriano, Kızını Canice Katletti

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşayan 30 yaşındaki Ruth Floriano isimli bir kadın 9 yaşındaki kızını dişlerini fırçaladığı sırada canice katletti. Kızı Alany Silva’nın sevgilisiyle yakın bir ilişkisi olmasını kıskanan Floriano’nun cinayetten önce internette cesedin parçalanmasına dair araştırma yaptığı ortaya çıktı. Polis ekipleri kızıyla birlikte yaşadığı Floriano’nun evinin buzdolabında cansız beden parçalarının bulunması üzerine genç kadın tutuklandı. 3 HAFTA BOYUNCA SAKLAMIŞ Polise verdiği ifadesinde olay gecesinde alkol ile yasaklı madde aldığını ve uyumak için odasına gittiğini ifade eden Floriano uyandığında ise kızının cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi. Ancak mahkemede kızını dişlerini fırçalarken öldürdüğünü itiraf eden anne kalıntıları buzdolabına koyduğunu ve bir kısmıyla da yemek pişirdiğini söyledi. Cansız bedene ait parçalarıan tam 3 hafta boyunca buzdolabında kaldığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 09:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

30 Yaşındaki Ruth Floriano, Kızını Canice Katletti

30 yaşındaki Ruth Floriano isimli kadın, korkunç bir cinayet işledi. Sarhoş olmadan önce bir cesedi nasıl parçalayacağını araştırdı ve daha sonra kızını öldürdü.

Sarhoş olmadan önce bir cesedi nasıl parçalayacağını araştırdı ve daha sonra kızını öldürdü. Polise verdiği ifadesinde olay gecesinde alkol ile yasaklı madde aldığını ve uyumak için odasına gittiğini ifade eden Floriano uyandığında ise kızının cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi.

Ancak mahkemede kızını dişlerini fırçalarken öldürdüğünü itiraf eden anne kalıntıları buzdolabına koyduğunu ve bir kısmıyla da yemek pişirdiğini söyledi. Cansız bedene ait parçalarıan tam 3 hafta boyunca buzdolabında kaldığı belirtildi.

Ruth Floriano'nun Tutuklanması

30 yaşındaki Ruth Floriano, erkek arkadaşının annesinin taşındığı evde korkunç keşfi yapmasının ardından Cumartesi günü güneydoğudaki São Paulo kentinde tutuklandı. Kızını kendi çocuğuymuş gibi seven eski erkek arkadaşıyla ilişkisinin bitmesini kabul etmediği için öldürdüğünü açıkladı.