Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD'de İnek Av Tüfeğiyle Otoyolda Seyahat Eden Adam

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde Norfolk Polis Biriminden memurlar, bir adamın elinde inek av tüfeğiyle 275 numaralı otoyolda doğuya doğru ilerlediğini bildiren bir telefon aldı. İhbar üzerine Lee Meyer’in sürdüğü araç polisler tarafından durduruldu. Howdy Doody adındaki boğanın araca sığabilmesi için ön camın yarısını kesen Meyer görenleri şaşkına çevirdi. Boğanın dengesini kaybetmemesi için araç yolcu kapısının yanında bulunan metal parmaklıklarla desteklenmişti. Meyer, trafik kurallarını ihlal eden şekilde aracını modifiye ederek kullandığı söylenerek para cezasına çarptırıldı. ABD'nin Nebraska eyaletinde herkesi şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Otoyolda ilerleyen aracı görenler otomobile dönüp bir daha baktı. Sebebi ise oldukça ilginç. Nebraska'da yaşayan bir kişi arabasında şoför koltuğunun yanındaki koltuğu Watusi boğasına ayırdı. Arabanın üstünü ve kapısı kesen bu kişi boğası için özel bir bölüm hazırladı. Yaşlı adam her gittiği yere boğasını da götürür

Yayın Tarihi: 31.08.2023 19:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ABD'de İnek Av Tüfeğiyle Otoyolda Seyahat Eden Adam

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde Norfolk Polis Biriminden memurlar, Çarşamba günü sabah saat 10 civarında, bir adamın elinde inek av tüfeğiyle 275 numaralı otoyolda doğuya doğru ilerlediğini bildiren bir telefon aldı.

Ihbar üzerine Lee Meyer’in sürdüğü araç polisler tarafından durduruldu.

BOĞA İÇİN ÖZEL YER HAZIRLAMIŞ

Howdy Doody adındaki boğanın araca sığabilmesi için ön camın yarısını kesen Meyer görenleri şaşkına çevirdi.

Boğanın dengesini kaybetmemesi için araç yolcu kapısının yanında bulunan metal parmaklıklarla desteklenmişti.

Meyer, trafik kurallarını ihlal eden şekilde aracını modifiye ederek kullandığı söylenerek para cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Nebraska eyaletinde herkesi şaşkına çeviren bir olay meydana geldi.

Otoyolda ilerleyen aracı görenler otomobile dönüp bir daha baktı.

Sebebi ise oldukça ilginç.

Nebraska'da yaşayan bir kişi arabasında şoför koltuğunun yanındaki koltuğu Watusi boğasına ayırdı.

Arabanın üstünü ve kapısı kesen bu kişi boğası için özel bir bölüm hazırladı.

Yaşlı adam her gittiği yere boğasını da götürürken, polis ekipleri aldıkları ihbar sonrası arabayı durdurdu.

Polis ekipleri de gördükleri manzara karşısında adeta şoke olurken, yaşlı adamı bu şekilde yolculuk yapamayacağını bildirip uyarılarda bulundu.

Rusya'da yaşayan Veronika Dichka, bir Himalaya ayısı olan Toptyzhka'yı Sibirya'nın Novosibirsk şehri çevresinde ve ayının ağaçlara tırmanıp özgürce dolaşabileceği ormanlara ve tarlalara yaptığı gezilerde yanında götürüyor.

Dichka, araba sürerken yolcu koltuğunda oturan Toptyzhka ile seyahat ederken asla kafes kullanmadığını, bundan sonra da kullanmayı düşünmediğini ve buna karşı olduğunu söyledi.

Genç kadın, 'Toptyzhka arabada seyahat ederken oldukça sakin davranıyor ancak bazen emniyet kemerini çekerek oynamayı seviyor' diye konuştu.

'TAVIRLARI ÇOK OLUMLU'

Ayının sahibi Maya Kirsanova, ayının yardıma ihtiyacı olduğunu ve Dichka'nın o zamandan beri neredeyse her gününü devasa canavarla geçirdiğini söyledi.

Dichka ayıyı 2019'da bir safari parkından kurtardı.

'Sık sık ayılardan korkup korkmadığım sorulur, ama tam tersine Toptyzhka'nın yanında kendimi güvende hissediyorum' dedi.